top of page

MIDZOMERNACHTSDROOM op STOOM

Nog drie weken en jullie kunnen genieten van Shakesperiaanse magie in het Steytelinckpark in Wilrijk.


Een dozijn personages is krampachtig op zoek naar de ware liefde. Op hun pad krijgen ze te maken met de wondere, magische omgeving van het bos.


De duistere wereld met zijn ondeugende wezens stuurt de queeste naar liefde zodanig in de war, dat alle bijhorende gevoelens de vrije baan krijgen.


Als groot contrast met de hoofse, magische wereld, krijgen we ook een inkijk op een bende volkse amateur-acteurs die zich voorbereiden op hun grote successtuk : een persiflage op Romeo en Julia.


Zomervakantie of niet, in en rond Wilrijk wordt er duchtig gerepeteerd. Sinds september 2019 creëren Hanne, Iris en Yves er Compagnie Lodewijk/Louis' Midzomernachtsdroom.


Samen met meer dan 120 enthousiaste podiumtalenten uit de zeer wijde omgeving van Wilrijk, staan ze nu voor de eindsprint van het repetitieproces. De Academie van Wilrijk (muziek), Huys Arts (dans) en Cultuurcentrum De Kern (acteurs) barsten zowat uit hun voegen.Ondertussen wordt het Steytelinckpark in gereedheid gebracht om jullie van een magische zomeravond te voorzien.


Van 3 tot 12 september kunnen jullie erbij zijn. De kaartenverkoop loopt en bepaalde avonden zijn al zo goed als uitverkocht. Dus aarzel niet langer om jullie tickets te bestellen via onderstaande link.
Mijn elfjes, ga ons voor, en rap

Breng ons naar mijn geheim prieel.

We hebben tijd, maar niet teveel.

Wanneer ge zo in vuur en vlammen staat,

Is 't raadzaam niet te talmen voor de daad!Keep the faith! Compagnie Lodewijk/Louis
Commentaires


bottom of page