MIDZOMERNACHTSDROOM - WILRIJK, SEPTEMBER 2021 

Het Steytelinckpark te Wilrijk vormt begin september het decor van een groots theater- spektakel. Compagnie Lodewijk/Louis voert er dan samen met een pak Wilrijkse kunstliefhebbers Shakespeare’s ‘Midzomernachtsdroom’ op in open lucht.
 

Honderd acteurs, muzikanten en dansers duiken in de magische liefdesperikelen uit Shakespeares bekendste komedie. Muzikanten van Academie Wilrijk en dansers van Huys Arts werken mee. Maar ook achter de schermen zijn heel wat lokale vrijwilligers actief.
 

“De personages zijn krampachtig op zoek naar de ware liefde”, vertelt Yves De Pauw van Compagnie Lodewijk/ Louis over ‘Midzomernachts- droom’. “Op hun pad krijgen ze te maken met de wondere, magische omgeving van het bos. De duistere wereld met zijn ondeugende wezens stuurt de queeste naar liefde zodanig in de war, dat alle bijhorende gevoelens de vrije baan krijgen. Als groot contrast met de hoofse, magische wereld, krijgen we ook een inkijk op een bende volkse amateur-acteurs die zich voorbereiden op hun grote successtuk : een persiflage op Romeo en Julia.”

WAAR

Steytelinckpark, Sint-Bavostraat

 

WANNEER
Voorstellingen op 3-5 en 8-12/9

PRIJS
€15, tickets via www.ccdekern.be