Meer dan 50 extra RIDDERS in de orde van de KRAKEN!

KRAKEN slaat meer dan 50 getalenteerde jongelingen tot Ridder in de Orde van de Kraken!Vorige zondag verplaatste de Kraken zijn KrakenNest naar de Schelde. Daar lag hij vredig te dobberen voor de poorten van de droogdokken van Stormkop in Antwerpen. En dit deed hij niet zomaar. Hij wist maar al te goed dat er heel wat getalenteerde jongelingen zouden afkomen naar BRUIST, het kinderkunsten-festival voor iedereen vanaf 3 jaar. En zoals altijd is zijn voorspelling waarheid geworden.


Meer dan 50 kinderen deelden met hem hun ideeën over het opbouwen van de nieuwe planeet. Kraken is ondertussen al druk aan de slag gegaan. Hij werkt aan de machines die van scheten gezonde snoep zullen maken en kweekt alvast de zaadjes voor de bomen die liefde zullen verspreiden.

De ideeën waren zo verrassend en mooi, dat de Kraken alle jongelingen tot Ridder kon slaan in de Orde van de Kraken.Zuster Adelheid, Zuster Sieglinde en Broeder Jacob waren in de wolken. Ze verwelkomen de nieuwe Ridders met open armen en danken Stormkop en FroeFroe voor deze zalige happening en Wannes Cré voor de prachtige foto's.Leave the world!

Go to a better place

For you and for me

And the entire human race.

Our sweet world is dying

But don't be afraid. Keep on dreaming.

There's a better place.

For you and for me.


Keep the faith! Compagnie Lodewijk/Louis
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

© 2015 by Compagnie Lodewijk/Louis. Proudly created with Wix.com