top of page

KRAKEN beslist om nog niet te ontwaken.

KRAKEN zet de selectie van zijn Ridders even 'on hold' en stelt de grote verlossing uit.Komende zondag zou de Kraken zijn KrakenNest verplaatsen naar De STUDIO. Daar wou hij opnieuw enkele jongelingen tot Ridder slaan in de Orde van de Kraken en de toekomst van onze nieuwe planeet veilig stellen. Wie de beste ideeën geeft om de nieuwe wereld te maken, kan mee met de Ruimte-Ark.


Maar Moeder Aarde is weerbarstig. Ze verspreidde een gevaarlijk virus en belet KRAKEN om tot actie over te kunnen gaan. Nu iedereen veilig in zijn of haar eigen nestje moet blijven, kan Hij weinig anders doen dan wachten tot de storm is overgewaaid.


Maar geen nood! Uitstel is geen afstel. Tijd is er niet oneindig, maar wel genoeg om dit even uit te zweten en daarna met de selectieprocedure verder te gaan. Hou moed in deze donkere tijden en weet dat het licht schijnt aan het einde van deze tunnel.Zuster Adelheid, Zuster Sieglinde en Broeder Jacob leggen zich ook bij deze situatie neer en kruipen dicht bij elkaar om veilig en warm deze barre tijd te doorstaan.Kraken komt ons halen

Verlost ons van het kwaad

Redt ons van het duister

Geeft ons goede raad.


Leidt ons door de ruimte

Recht naar de planeet

Waar iedere Ridder woont

En zonder zorgen leeft!


Keep the faith! Compagnie Lodewijk/Louis
2 comentarios


peter
27 sept 2020


Me gusta

peter
27 sept 2020

Heerlijk. 3+ ?

Me gusta
bottom of page